12

oktober 2019

Beauty
Hair
Alexander

PREVIA ®

Italia

Natural Haircare

 

Coiffure har fået ny økologisk serie i salonen, certificerede organiske og biodynamiske aktive principper af italiensk oprindelse.

vi har valgt næste generations grøntsagsaktive principper, der er forhindret i innovative og bæredygtige teknologier, såsom: Bioklassificerede vegetabilske monekyler, som takket være et eksklusivt teknologisk patent gør vores aktive principper ekstremt hurtige og effektive.
Stamceller: disse er oprindelige, ikke-specialiserede celler, udstyret med evnen til at transformere sig selv til andre typer og kropsceller. biocertificerede vegetabilske ekstrakter: vandekstraktion uden brug af alkohol, parabener og glycerin garanterer maksimal kvalitet, integritet og naturlighed overfor de aktive principper og duftstoffer, der bruges i vores formuleringer.

Kåret som bedste grønne produkt 2018, er produkterne uden hårde kemikalier,  0% DEA/TEA/MEA, 0% EDTA/PEG/PPG, 0% Parabener, 0%mineralske olier, 0% Petroleum, 0% Thiazolinone, 0% silicone, 0% benzophenone, 0% centrimonium cloride, 0% behentrimonium cloride, 0% behentrimonium methosulfate, 0% artificial colours, 0% formaldehyd-donor preservatives, 0% animal-derived ingrediens

 

 

 

12

April 2019

Beauty
Hair
Alexander

ANSIGTSBEHANDLING HOS COIFFURE ALEXANDER

7

Marts 2019

Beauty
Hair
Alexander

ANSIGTSBEHANDLING HOS COIFFURE ALEXANDER

Coiffure Alexander tilbyder nu ansigtsbehandlinger til både damer og herre. Bahandlingen kan kombineres med en klipning eller andre behandlinger, husk blot at bestille tid på 86127512 

 

4

Marts 2019

Beauty
Hair
Alexander

Salon Beauté 01/2019

3

Marts 2019

Beauty
Hair
Alexander

Elixir Anti-grey

Den naturlige vej tilbage til den vitale naturlige hårfarve.
Granny Grey er en populær hårfarve-trend hos teenager og kvinder i 20’erne. Men det gælder ikke for mennesker, som har rundet de 30! Her breder panikken sig hurtigt, når de første grå hår bliver synlige. Tiderne er længst forbi, hvor gråt hår blev opfattet som et tegn på visdom og livserfaring. I dag er gråt hår blevet et symbol på dalende vitalitet og tab af ungdommelighed. Gråt hår er et sikkert tegn på, at man ikke længere tilhører den unge eller den ungdommelige generation.
Gråt hår – hvad nu?
Man kan naturligvis farve håret. Men det ønskede La Biosthétique’s videnskabsfolk ikke at lade sig nøje med. Mange mennesker ønsker blot at beholde deres smukke naturlige hårfarve og bryder sig ikke om at blive mindet om, at de bliver ældre, hver gang håret er vokset et millimeter.

Celleaktiv Anti-Grey-powerhovedbundslotion med tredobbelt virkning
1. Reaktiverer hårets naturlige pigmentering helt nede fra roden – og helt uden brug af kunstige farvepigmenter.

2. Beskytter målrettet håret mod yderligere pigmenttab.

3. Revitaliserer håret og giver det sin sunde, stærke og ungdommelige udstråling tilbage.
Giver ved regelmæssig brug en klart synlig reducering af andelen af gråt hår.
Håret genvinder og beholder sin ungdommelige naturlige hårfarve.
Uden kunstige farvepigmenter!
97 % af indholdsstofferne i Elixir Anti-Grey er af naturlig oprindelse.
Med patenteret, klinisk testet virkestof (biomimetisk peptid).

Således anvendes Elixir Anti-Grey:
Anvendes dagligt. Omrystes før brug!
Indholdet af 1-2 pipetter (min. 3 ml) fordeles på hovedbunden og masseres let ind. Anvendes efter hårvask eller uafh. af hårvask.

Skal ikke skylles ud! Det bedste resultat opnås ved at lade produktet virke natten over. Anvendes dagligt de første 3 måneder.

Regelmæssig brug er forudsætningen for et godt resultat.
Sådan virker Elixir Anti-Grey:
Elixir Anti-Grey-virkestofkomplekset
Et klinisk testet biomimetisk peptid fungerer som pigmenterings-booster.
Et ekstrakt af planten senna atala modvirker aldringsprocesserne i hårpapillerne, modvirker dannelsen af brintoverilte og beskytter således målrettet mod pigmenttab.
En mineralsk powerbooster udvundet af den helsebringende halvædelsten malakit forsyner hårpapillerne og hermed også håret med vigtige sporstoffer.
Christian Ader, afdelingsleder for forskning, udvikling og produktion hos La Biosthétique, udtaler:
“Forskningen får indblik i stadig flere af de processer, som sker i kroppen, når den ældes. Dette giver os nye muligheder for at hjælpe mennesker, som ønsker at bevare deres naturlige skønhed og ungdommelige udstråling. Elixir Anti-Grey er en innovation inden for anti aging-området og et særdeles godt eksempel på den praktiske omsætning af årelang forskning og udvikling.”

Overblik over Dermosthétique Anti-Age Cheveux:

1. Elixir Anti-Grey
SKU# 120347

Den celleaktive powerhovedbundslotion mod gråt hår repigmenterer håret helt nede fra roden – og helt uden tilsætning af farvepigmenter. Den beskytter håret mod fremtidigt pigmenttab, revitaliserer håret og giver det sin sunde styrke tilbage. Takket være denne enestående tredobbelte virkning genvinder og bevarer håret sin ungdommelige udstråling. 97% af indholdsstofferne i Elixir Anti-Grey er af naturlig oprindelse. Den naturlige vej tilbage til den vitale naturlige hårfarve!

Alexander er en eksklusiv frisør i hjertet af Aarhus. Med en beliggenhed i Vestergade tilbyder han en hyggelig stemning samt et lækkert look.

© coiffure Alexander

Vestergade 54, 8000 Århus C
+45 86 12 75 12
Coiffurealexander@mac.com

“Når jeg laver hår, er det vigtigt for mig at resultatet er naturligt. Det betyder, at jeg ikke
kæmper mod kundens naturlige hår, men arbejder med det. Det giver det mest harmoniske
udtryk – og gør det nemmere at fastholde det valgte look i hverdagen. ”

Alexander Harholt

Ejer, Coiffure Alexander